KOMENTAR / REQUEST

Mbah Min  from Hongkong  17 June 2017, 07:30
Sugeng dalu pak yadi...

aryo  from sukabumi  2 June 2017, 06:32
mbenjang menopo saget muni meleh kok bisu terus

Jumar  from Bekasi  29 May 2017, 11:05
Sugeng enjing poro sederek radio konco tani, sugeng nindakaen ibadah siam, salam kagem mas ayadi lan poro konco

patrolistreaming  from Waikabubak N  15 May 2017, 21:10
kula sowan man

patrolistreaming  from Waikabubak N  8 May 2017, 21:25
sing niki ra muni... sing sijine lancar... mpun ngoten mawon man... rebat cekap

gatot wiyono  from surabaya  6 May 2017, 11:55
streamingpun kok kirang sae suwantenipun

admin  from kpdiy  24 February 2017, 08:37
maaf sodaraku......sehubungan software setreaming eror

StreamingKita Mobile Version 2.1